FARGER – Hervé Tullet

Qlturrebus_Farger_cover.jpg
qlturrebus_farger_oppslag1.jpg
DSC_0342.JPG
qlturrebus_farger_oppslag2.jpg
Qlturrebus_Farger_cover.jpg
qlturrebus_farger_oppslag1.jpg
DSC_0342.JPG
qlturrebus_farger_oppslag2.jpg

FARGER – Hervé Tullet

179.00

ISBN 9788299861250

En magisk reise i fargenes verden av den prisbelønte franske forfatteren Herve Tullet. 2-6 år.

Quantity:
Legg i handlevogn

Boka er oversatt til 14 språk allerede og nærmer seg 500 000 solgte eksemplarer.

En eksplosjon av farger og former - vakkert, morsomt & magisk. Med enkle instrukser blir barnet bedt om å ta på fargeflekker på sidene og blande dem med andre for å se hva som skjer på neste side. «Ta litt blått med en finger … og stryk på den gule flekken … forsiktig», hva skjer da? Eller «lukk boken hardt igjen, så fargene presses mot hverandre», hvilken farge får du da? Grønt, oransje, lilla, lyse farger og mørke farger kommer gradvis frem mens barnet blar seg gjennom denne interaktive boken.

Det første du møter er en grå prikk. Denne får du beskjed om å trykke lett på, deretter kommer det til flere prikker, men de er visst litt sjenerte av seg og du må trykke en gang til. Slik samler prikkene seg og du får en magisk hånd i gave. Denne gjør at du kan delta i handlingen videre i boka, som kort fortalt er fargelære tilpasset små barn (og lett begeistrede voksne). For det er ufattelig morro også for en 28-åring å vippe på boka, smelle den igjen, gni og styre for å se hva som skjer videre. Selv om jeg kan forutse det
— Supergira på FARGER
MONTESSORIBLADET Januar 2016

MONTESSORIBLADET Januar 2016

Hervé Tullets Farger er en bok som egner seg godt til å leses om igjen og om igjen!
— Barnehagebutikken.no
Her er boka som lar deg blande farger uten maling...– Prinsippet er at med noen fingerstrøk kan barnet trykke, riste og klappe på boka for å blande farger. Barna bruker boka aktivt sammen med de voksne. Det er en litt annerledes bok som er morsom for barn å lese fordi den er enkel og de får være med på prosessen.
— http://barnehage.no